Ştiri site

Separate groups: All participants

Informații generale

by Cătălin AGHEORGHIESEI -

Bine ați venit!

Acesta este un portal care conține o serie de cursuri din cadrul Facultății de Fizică UAIC Iași.

Cursurile și paginile sunt realizate utilizând sistemul moodle și sunt adresate tuturor celor interesați pentru anumite resurse puse la dispoziție gratuit studenților înscriși la anumite cursuri. 

Înscrierea se face pe baza adresei de email de către administratorul site-ului sau a profesorului. 

Atenție!

In condițiile în care sunt suspendate cursurile datorită situației create de către Coronavirus clown ne așteptăm la o creștere a traficului pe acest server. Sunt posibile întreruperi sau chiar blocarea fluxului de date mixed, cu răbdare veți putea obține accesul la resursa dorită. 

Pentru orice problemă privind accesul la anumite cursuri puteți trimite un mesaj email către adresa suport.plasma@uaic.ro în care la subiect se trece numele scurt al cursului/cursurilor pentru care aveți probleme de acces (exemplu: Plasma TIFO APO etc.) iar în corpul mesajului descrieți pe scurt problema.

P.S.Țineți minte parola pe care ați setat-o: 70% dintre dumneavoastră solicită schimbarea pe motiv de uitare ( în care includ și "nu reușesc să mă conectez") în maxim 2 zile de la crearea conturilor. Spre deosebire de participarea la examen, în acest caz, vă puteți ajuta de telefon/fițuică/servită/notițe/caiet de curs/laborator/seminar pentru a reține parola.

Dacă s-a realizat conexiunea o dată pentru a rezolva o temă veți fi surprinși că același cont trebuie reținut pentru accesul la alt curs sau pentru o altă temă.